dodesign väggmöbler  
Så här beställer du  Kontakt Köpvillkor  Om Företaget Tillverkning Tryggt Köp Kundkommentarer Hem
 
START- Dodesign > Tryggt Köp

   info@dodesign.se      070-556 1963


Tryggt köp


När du köper på dodesign.se skall du kunna känna dig trygg. Med varorna, med betalningen och med dina rättigheter. DagOls Design är ett litet företag som bryr sig om sina kunder och produkter.

* Egentillverkade orginalprodukter av svensk hantverkskvalitet som håller vad de lovar.

* Trygg betalning mot postförskott och Swish, eller betala när du hämtar varan
om du önskar.  

* Nöjd Kund Garanti. Prova varorna hemma i två månader med ångerrätt och full återbetalning.

* Tillämpar i princip "Trygg ehandels" regelverk  (allting går inte att alltid följa i ett enmansföretag)

Tryggt Köp

Varorna

Hos DagOls Design finns inga kopior. Alla varor är orginal och kan bara köpas direkt av mig. All produktutveckling, design och tillverkning görs av mig (jo, jag köper färdiga skruvar, träskivor, rundstång, gångjärn mm). Jag tycker inte om att göra något som jag inte själv skulle vilja ha, och jag är ofta petig med kvaliteten. Grejor skall hålla och fungera som det är tänkt, helst hur länge som helst. Mina priser är därför inte de lägsta du kan hitta, och kommer aldrig att bli det. Här finns ingen massproduktion i jättestora serier. Egentligen skulle det vara enklare om mina serier var lite större, men jag försöker hela tiden förbättra mina produkter, och därför blir det alltid små serier. Jag brukar göra några 10-tal exemplar åt gången av samma modell. Ibland gör jag även specialbeställningar på några få exemplar.
Väggstol helstav ek, S40 med inlägg av björk

Betalningen

Alla priser anges inklusive frakt och inklusive moms så att du ser direkt vad det kostar.  
Du kan själv välja hur säker du vill att din betalning skall vara. Det enklaste men lite dyrare är att betala via postförskott. Då betalar du när du hämtar ut ditt paket,
men det tillkommer en avgift per köptillfälle (se Beställning och Betalning)

Billigast är att betala i förskott till mitt plusgirokonto eller Swish. Då slipper du postförskottsavgift och jag kan skicka paketet lite billigare. Det är detta pris som anges för alla produkter. Om du vill kan du få en faktura som pdf-fil med epost, men betalning skall ändå ske innan innan leverans (privatpersoner).

Det går också att hämta varorna hos mig och betala kontant, med kort eller med Swish. Då kan du ju också både se och känna på produkten innan du betalar. (Med min Nöjd Kund Garanti kan du också känna och prova och sen lämna tillbaka om du inte är nöjd)

Företag och andra organisationer (offentliga instutioner, bostadsrättsföreningar mm) kan oftast betala mot faktura.        (se också  Beställning och Betalning)

* Förbetalning till plusgiro,
& Swish  

  * Hämta och betala kontant & kort  
* Faktura (företag m fl)

  

Dina rättigheter

Jag tillämpar en Nöjd Kund Garanti som ger dig rätt att prova mina produkter i 2 månader med full ångerrätt, returrätt och återbetalning. Jag vill helt enkelt att de som köper mina produkter skall vara nöjda, annars vill jag inte att de har dem.

Inom två veckor från mottagandet av varan ersätterr jag returfrakten. Därefter får du själv betala returen till mig, men allt du betalat till mig (DagOls Design), får du tillbaka. Naturligtvis måste varorna vara fria från skador om du ångrar dig och vill skicka  tillbaka. Så om du är osäker, så var gärna lite extra försiktig, så det inte blir några repor. De tål ganska mycket , så det är inga problem, och jag lovar att inte vara alltför petig.

Om någon skada har uppstått under tiden du provat varan, så garanterar jag ändå att ta tillbaka dem, ända upp till 6 månader efter köp, men de måste fungera och kunna renoveras. Och då drar jag naturligtvis av en del på återbetalningen.
Nöjd Kund Garantin finns här.
 
Självklart följer jag också konsumentköplagen, distansköplagen (och lite till) och en eventuell rekomendation från Allmänna reklamationsnämnden. Alla villkor  finns på Köpvillkor
Nöjd Kund Garanti

Trygg ehandel

Jag har ingen certifiering  för Trygg ehandel eller liknande på den här sidan, så som stora e-handelsplatser ofta har. Det är för att det här inte är en stor ehandelsplats. En certifiering kostar ett antal tusen kr och är inget problem för ehandlare med stor omsättning. Jag säljer bara mina egentillverkade produkter, och en sådan certifiering skulle höja priset på produkterna. Däremot tillämpar jag naturligtvis samma regler som de ehandelsplatser som är certifierade (så långt det är möjligt i ett enmansföretag).
Men det är ni kunder som som får kontrollera om jag efterföljer reglerna. Jag vill gärna att ni hör av er om ni inte är nöjda (eller gärna också om ni är nöjda!), är osäkra eller undrar över något. Ring eller mejla eller skriv ett kort! (Det finns det faktiskt de som gör, jättekul).
                          (Trygg ehandels regler hittar du här)


Kontaktinformation

Dag Olsson Tegelmark
DagOls Design 
Solövägen 28
185 41 Vaxholm

070-5561963

info

momsregistreringsnummer / VAT-nr   SE590105405501
Organisationsnummer    590105-4055
Godkänd för F-skatt