dodesign väggmöbler  
Så här beställer du  Kontakt Köpvillkor  Om Företaget Tillverkning Tryggt Köp Kundkommentarer Hem
 
START- Dodesign > Väggstolar
till Väggbord Se vår NÖJD-KUND-GARANTI prova hemma 2 månader

Våra väggstolar i äkta svenskt hantverk:

 S40 Fyrkant          Björk eller Ek 
         Väggpallen med utfällbart stöd   Väggpall S40 Fyrkant Björk

Väggstol S40 ek nedfälld. Stadig och vacker både utfälld och infälld.


Priser  inkl moms            klicka på bilder för mer information
Så här beställer du Ek  5600 kr
Väggstol S40 Fyrkant  med utfällbart stöd, fyrkantig sits. Pallen har en mjukt avrundat fyrkantig sits som är designad för att vara lika elegant både utfälld och infälld. Sitsen är samtidigt robust och tålig och enkel att använda. Finnas alltid till hands och pryder sin plats i såväl hem- som offentlig miljö.
 
Mer information

 S40 Rund        Björk eller Ek 
   Väggpallen med utfällbart stöd   Väggpall S40 Rund Björk

Fällsits S40 ek nedfälld. Stadig och vacker både utfälld och infälld.


Priser  inkl moms            klicka på bilder för mer information
Så här beställer du Ek  5000 kr
Väggstol S40 Rund  med utfällbart stöd, rund sits.    En vacker fällbar pall som sitter på väggen och alltid är tillgänglig utan att den är i vägen. Uppfälld endast 4 cm tjock, och lika snygg uppfälld som nerfälld. Högt väggfäste och stöd som fälls ut minskar belastningen på väggen. En väggpall som passar perfekt i hallen eller väntrummet. Mycket stark, klarar över 150 kg.   Mer information

 S41 Fyrkant          Björk eller Ek
         Väggpallen med utfällbart ben   Björk. Väggstol S41 Fyrkant

Fällsits S40 ek nedfälld. Stadig och vacker både utfälld och infälld.


Priser  inkl moms            klicka på bilder för mer information
Så här beställer du Ek  Utgått

Väggstol S41 Fyrkant  med stödben, fyrkantig sits.   En snygg och tålig väggfast pall för alla sammanhang. Den fyrkantiga och väl avrundade sitsen är behaglig att sitta på och skön att hålla i. Benet som fälls ner när pallen fälls ut  gör att den kan sättas på så gott som alla väggar och klarar över 150 kg. Endast 4,5 cm uppfälld.   Mer information

 S41 Rund          Björk eller Ek 
     Väggpallen med utfällbart ben   Väggpall S41 Rund Björk

Väggstol S41 ek nedfälld. Stadig och vacker både utfälld och infälld.


Priser  inkl moms            klicka på bilder för mer information
Så här beställer du Ek  Utgått
Väggstol S41 Rund med stödben, rund sits.    En kraftig väggfast fällsits med stödben och rund sits. Benet tar upp det mesta av belastningen så att pallen kan sättas på nästan alla väggar. Uppfälld endast 45 mm och lik snygg som nerfälld. Äkta svenskt hantverk.   Mer information
Väggstolar

Snygga och stabila Väggstolar i björk och ek.väggmonterad fällsits i ek med björkmönster

Unik egen design

*  Stabila och kraftiga, tål hög belastning
*  Lika snygga uppfällda som nedfällda
*  Endast 4-8 cm uppfällda  *  Flera olika former på sitsen  (modell S40 & S41)
*  Olika trädslag, Björk och Ek

*  Flera modeller  -  med utfällbart stöd eller ben
*  Mjukt avrundade sitsar, sköna att sitta på och hålla i
*  Äkta svenskt småskaligt hantverk
*  Även specialbeställningar utförs

*  Nöjd-Kund-Garanti  - prova hemma 2 månader
     - pengarna tillbaka  om du inte är nöjd.


Beställ via telefon/mail

En perfekt blandning av praktiskhet och design

Våra väggstolar görs för att vara både vackra och praktiska. Både nerfällda och uppfällda. Självklart skall en väggfast pall vara stadig och stabil att sitta på. Men de flesta fällbara stolar är oftast uppfällda och fälls bara ner när de skall användas. Därför är det lika viktigt att stolen är vacker även som uppfälld och inte sticker ut från väggen. Många av våra stolar hamnar där det är trångt, i en liten hall till exempel. Då är det bra att de inte sticker ut mer än 5 cm från väggen, och är ordenligt avrundade. Det gör dem även sköna att ta i och sitta på.  Vi gör även pallar med smala sitsar för att de skall få plats överallt.

Konstruktion

Det är viktigt att en fällsits inte belastar väggen för mycket. Man skall ju inte behöva bygga om för att sätta upp en väggmonterad stol. Våra stolar går att sätta på de flesta väggar utan förstärkning. S40 har ett högt väggfäste som minskar belastningen och ett stöd som fälls ut och tar det mesta av tyngden. Har man en riktigt tunn vägg kan man istället välja en pall med ben. S41 blir lika snygg och lika platt när den fälls upp.  En väggmonterad pall med högt fäste eller stödben är stabil och tålig att sitta på. Den svajar inte när man sätter sig och den tål att belastas.

Material

Våra väggstolar tillverkas av riktigt solida hårda och tåliga  träslag, nordisk björk eller europeisk ek. Inga mjuka skivmaterial eller mjuka träslag. Trä är vackert med en behaglig känsla. Det märks i våra stolar, både när du  ser på dem och när du tar i dem.
Beslagen är av aluminium eller stål, en del i rostfritt.

Yta

Alla väggstolar är oljade med en rejäl och tålig olja för möbler och golv innomhus, förstärkt med hårdvax. Det gör dem både vackra och lättskötta med en bibehållen träkänsla.
Det går också att få andra ytbehandlingar om du önskar.

Att köpa

Stolarna kan bara köpas direkt av mig, utan mellanhänder. Beställning görs genom att ringa eller maila. Betalning till pg-konto, Swish. Faktura skickas på mail om så önskas.
Mer information om beställning och betalning.

Ring 070-556 1963 (även kväll & helg till 20.00)  eller  
epost till
epost info(at)dodesign.se
Företag, brf, kommuner m.fl. betalar mot faktura (även efaktura).

Nöjd-Kund-Garanti

En möbel vill man narurligtvis både se och känna på, och helst också prova innan man bestämmer sig. Därför får du göra det. Du får prova att använda våra väggstolar hemma i två månader med full returrätt. Sätt upp pallen, sitt och känn efter, granska den och se hur den ser ut på plats. Om du skulle ångra dig inom två veckor så betalar jag returfrakten. Läs mer här.

Pris & Frakt

Alla priser är angivna inklusive moms. Jag skickar normalt 1-2 gånger per vecka och leveransen brukar ta 1-3 dagar. Då finns varorna att hämta hos ditt närmaste DHL paketombud. Avisering sker med SMS eller via epost när det är dags att hämta. Om leveransen tar längre tid än normalt så meddelar jag dig. Varan kan vara slut på lagret eller det kan vara i semestertid.

Lager

Alla varor finns inte alltid i lager.  De flesta modeller kan oftast skickas inom en vecka. Beställningsvaror kan finnas i enstaka exemplar och skickas direkt, men tillverkas annars efter beställning. Fråga gärna om leveranstid. Besked lämnas alltid vid beställning ifall extra leveranstid tillkommer.

Specialbeställningar

Jag gör även specialbeställningar. Det kan vara fästen för runda väggar, speciella mått, former eller ytbehandlingar. Fråga gärna om du funderar på någon speciell lösning.

Vad tycker kunderna

Ibland hör mina kunder av sig. Med e-post eller ringer från Tyskland. Det är roligt, men det är lättare på svenska. Kommentarer finns här.info@dodesign.se      070-556 1963 


                                                     Uppdaterad 22-05-01